Netwerkborrel voor evenementenlocaties en hotels in Den Haag

Om hotels en evenementenlocaties in Den Haag met elkaar te verbinden wordt er een netwerkborrel georganiseerd voor alle Haagse locaties. Het doel is om de samenwerking binnen de regio te stimuleren en elkaar te versterken in het aantrekken van zowel leisure bezoekers als zakelijke gasten uit binnen- en buitenland. De netwerkborrel vindt plaats op 26 januari 2023.

“Tijdens het jaarlijkse partnerevent van The Hague & Partners in juni 2022 is de behoefte naar boven gekomen om op een informele manier bij elkaar te komen om ideeën uit te wisselen tussen verschillende hotels en locaties in Den Haag. Zo is het idee voor de Haagse locatie netwerkborrel tot stand gekomen. Tijdens de locatieborrel komen alle locaties en hotels in Den Haag samen om de verbinding op een informele manier met elkaar op te zoeken”, aldus Marjolein Lalleman, accountmanager bij The Hague & Partners.

Samenwerking in regio
“Om de samenwerking in de regio te stimuleren en om Den Haag nog meer op de kaart te zetten, nodigen we alle locatiepartners van The Hague & Partners uit bij ons in het hotel. We zijn trots dat we al 50 aanmeldingen hebben ontvangen van onder andere collega-hotels, locaties, musea, Het World Forum en Madurodam”, aldus Remco van der Jagt, General Manager van Residence Inn by Marriott The Hague.

Moxy The Hague en Residence Inn by Mariott The Hague
Het netwerkevent wordt georganiseerd door marketingorganisatie The Hague & Partners in samenwerking met Moxy The Hague en Residence Inn by Mariott The Hague, onderdeel van International Hotel Capital Partners. Het event vindt plaats in de twee hotels waar ook een rondleiding mogelijk is.

Aanmelden voor de borrel kan via annemarie.vandenberg@ihcp.com.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: