Contact

Martijn Mastenbroek

Hoofdredacteur huis-aan-huiskrant
Sinds 2005 is Mastenbroek redacteur bij huis-aan-huiskrant de Telstar/Eendracht in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en een deel van Den Haag. Sinds 2017 is hij aangesteld als hoofdredacteur van deze krant met een oplage van 43.000 exemplaren. Sinds oktober 2021 is Martijn tevens verantwoordelijk voor de Haagse redactionele pagina’s van het huis-aan-huisblad Citynieuws.

Programma op Den Haag FM
Journalist Martijn Mastenbroek (1978) presenteert elke woensdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM het radioprogramma Dossier Mastenbroek. Het programma staat in het teken van Haagse misdaadzaken, maar besteedt ook aandacht aan bijvoorbeeld cybercrime en drugs- en jeugdproblematiek in de stad. Met studiogasten, hulpverleners en professionals uit het veld worden actuele en uiteenlopende thema’s besproken. Prangende zaken en heikele kwesties!

Blog en nieuwszaken
Op de website dossiermastenbroek.com blogt Martijn over allerhande mysteries, misstanden, vermissings- en misdaadzaken, maar ook over zaken die hij gewoonweg interessant vindt.

Contact
Email: dossiermastenbroek@gmail.com

Social Media
Twitter: @MMastenbroek
Facebook: Facebook.com/dossiermastenbroek
Instagram: Instagram.com/martijn_mastenbroek
YouTube: Dossier Mastenbroek

Uitzending gemist
Spotify: Spotify.com
YouTube: Dossier Mastenbroek

Martijn is al sinds zijn vroege jeugd actief als radiomaker. Hij levert daarnaast regelmatig voice-overwerk aan radiostations. Interesse in een voice-over voor een commercial, videoproductie of jingle? Neem gerust contact op.

Voice-over
Demo: Promo

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: