Spulletjes vermiste Martina Ragazzo gevonden bij de Pier in Scheveningen

Op dinsdag 18 januari 2022 rond 06.45 uur werden op het strand, nabij de vloedlijn ter hoogte van de Pier te Scheveningen, diverse spullen, waaronder een rugtas, een gitaar in foedraal en een skeeler aangetroffen. Deze spullen waren mogelijk in bezit van de 20-jarige Italiaanse Martina Ragazzo.

Advertenties

Het laatste telefonische contact dat zij had was op maandagavond 17 januari 2022, omstreeks 22.00 uur. Hierna is ze mogelijk vertrokken richting Scheveningen. Tot op heden is geen teken van leven waargenomen van Martina Ragazzo.

Martina heeft een slank postuur,  is ongeveer1.75 cm lang met een blanke huidskleur en donker kort golvend haar. Wie kent Martina Ragazzo of heeft recent nog contact met haar gehad? Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: