Help Ed van Dijk met een kleine donatie voor de behandeling van Multiple Sclerose in Mexico

Het liefst staat Ed van Dijk uit het Zuid-Hollandse Delfgauw helemaal niet in de belangstelling. Hoe vreselijk zijn toekomst er ook uitziet: hij blijft bescheiden en vooral positief. Toch is hij op mindere dagen ook realistisch. Als hij begin januari geen 75.000 euro bij elkaar heeft verzameld, dan ziet het er heel slecht voor hem uit.

De voormalige autospuiter heeft een agressieve vorm van Multiple Sclerose (MS). Zijn enige en laatste redding ligt in een kliniek in Mexico waar een speciale stamceltransplantatie wordt uitgevoerd. Het is een risicovolle ingreep, maar een laatste kans voor Ed om de progressieve ziekte te stoppen.

De afgelopen maanden heeft hij al zo’n 34.000 euro opgehaald. Dat is een prachtig bedrag, maar nog 41.000 euro te weinig. “Als het mij niet lukt om dit geldbedrag bij elkaar te halen, dan ziet het er somber uit. Ik ga regelmatig voor een MRI-scan naar het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer. Elke keer is de schade groter… Hersenbeschadigingen die nooit meer zullen herstellen.”

Marlika en Danique
Marlika de Hoog en Danique Steinz uit het eveneens Zuid-Hollandse Pijnacker-Nootdorp gingen Ed al voor. Ze haalden het volledige bedrag op en ondergingen een soortgelijke behandeling. Marlika loopt inmiddels weer hard, geniet van haar gezin en heeft haar leven weer op de rit. Danique is nog bezig met haar behandeling, maar de eerste berichten zijn positief. Ed heeft minder contacten in zijn woonomgeving. Wellicht de reden dat hij zijn behandeling nog niet kan bekostigen.

Doneren kan via de button hieronder. Je ziet meteen live het bedrag oplopen en je kunt desgewenst je naam of organisatie benoemen. Iedere euro is welkom. Red Ed!

Wil je niet doneren, maar toch helpen? Deel dit bericht dan zoveel mogelijk op Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin en via WhatsApp. Red Ed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: