COLDCASE: Overval op kerkhof met dodelijke afloop

Op de algemene begraafplaats ‘Tussen de Bergen’ in Roermond vond op 22 juli 2003 een verschrikkelijk misdrijf plaats. Terwijl hij bij het graf van zijn overleden echtgenote stond, werd de 75-jarige Piet Mergelsberg plotseling overvallen.

Advertenties

Piet werd met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen, waarna de dader(s) er, met de buit van een paar tientjes uit de portemonnee van Piet, vandoor ging(en). De gewonde Piet Mergelsberg werd met grote haast per ambulance overgebracht naar het Roermondse ziekenhuis. Aanvankelijk leek het erop dat hij na enkele dagen het ziekenhuis weer zou kunnen verlaten.

Advertenties

Plotseling verslechterde de toestand van Piet Mergelsberg. Hij werd overgebracht naar het UMC in Maastricht, maar daar overleed hij op 25 juli 2003 aan de gevolgen van de gewelddadige overval. Nabestaanden hebben veel vragen over de moord op Piet Mergelsberg. Uw tips kunnen hen wellicht helpen de tragische gebeurtenis een plaats te geven. Tips melden kan hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: