COLDCASE: Nietsvermoedend waren Engelbertus, Elisabeth en Johanna aan het kaarten…

Nietsvermoedend waren Engelbertus Swart (71) en zijn twee zussen Elisabeth (80) en Johanna (85) die vrijdagavond 11 augustus 2006 aan het kaarten. Totdat plotseling rond middernacht vier in het donker geklede mannen met bivakmutsen en wapens de woning aan de Noordvelderweg 1A in Egmond-Binnen binnendrongen.

Advertenties

Drie van hen vroegen in goed Nederlands om geld, één sprak Duits. Het bejaarde drietal werd met tape aan hun stoelen vastgebonden waarop de vier mannen de woning doorzochten. Ze konden niets vinden. Daarop sloegen en bedreigden ze de drie weerloze bejaarden meerdere keren en vroegen telkens waar de kluis was. Rond 6 uur ’s ochtends verlieten de vier mannen de woning met waardevolle goederen en geld.

Advertenties

Het was bij veel mensen bekend dat Engelbertus Swart veel geld had, ook in huis. Diverse mensen hadden grote geldbedragen bij hem geleend. Engelbertus Swart en zijn zussen Johanna en Elisabeth zijn inmiddels overleden, maar de familie zou graag willen dat deze zaak alsnog wordt opgelost. Ze zijn u bijzonder dankbaar als u meer informatie heeft en deze wilt delen.

Advertenties

Mensen met tips kunnen de Opsporingstiplijn van de politie bellen op 0800-6070 of anoniem op 0800-7000. Of vul het tipformulier in op politie.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: