COLDCASE: Identiteit man Staelduinsebos ‘s-Gravenzande nog steeds een raadsel

In het Staelduinsebos in ‘s-Gravenzande werd op zondag 9 december 2007 het stoffelijk overschot gevonden van een onbekende man. Het ging om een blanke man van 25 à 35 jaar. Hij was 1.80 m lang, had kort donker haar, een stoppelbaard en bruine ogen.

Advertenties

Aan de binnenkant van zijn rechterbeen had hij een kleine gekleurde tatoeage. Op zijn rechter bovenarm had hij een gekleurde tatoeage van een oog laten zetten. De man was gekleed in een wit T-shirt. Op de voorzijde daarvan stond de tekst Northern Sideloaders LTD. Op de achterzijde stond Commandeurs Sideloaders. Verder droeg hij een zwarte trui, een kaki-beige jas met een bontkraag, een bruine ribbroek en beige suède schoenen.

Advertenties

Weet u meer over de identiteit van deze man? Of kunt u wellicht meer vertellen over zijn tatoeages? Een ieder die informatie heeft over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Het gratis nummer van de Opsporingstiplijn is 0800-6070.

Bekijk hieronder een reportage over de zaak, een tijdje geleden gemaakt door het coldcase team van de politie en de regionale tv-zender Omroep West.

On Sunday 9 December 2007, the remains of an unknown man were found in the Staelduinsebos in ‘s-Gravenzande. It concerned a white man aged 25 to 35. He was six feet tall, had short dark hair, a stubble beard and brown eyes. He had a small colored tattoo on the inside of his right leg. He had had a colored tattoo of one eye on his right upper arm.

The man was dressed in a white T-shirt. On the front of it was the text Northern Sideloaders LTD. On the back was Commandeurs Sideloaders. He also wore a black sweater, a khaki-beige coat with a fur collar, brown corduroy trousers and beige suede shoes. Do you know more about this man’s identity? Or can you tell us more about his tattoos? Anyone who has information about this case is requested to contact the police. The toll-free number of the Dutch Police is 0800-6070.

Advertenties

W niedzielę 9 grudnia 2007 r. W Staelduinsebos w ‘s-Gravenzande znaleziono szczątki nieznanego człowieka. Dotyczyło to białego mężczyzny w wieku od 25 do 35 lat. Miał sześć stóp wzrostu, krótkie ciemne włosy, zarost z brodą i brązowe oczy.

Miał mały kolorowy tatuaż na wewnętrznej stronie prawej nogi. Miał kolorowy tatuaż na jednym oku na prawym ramieniu. Mężczyzna był ubrany w białą koszulkę. Z przodu widniał tekst Northern Sideloaders LTD. Z tyłu był Commandeurs Sideloaders. Miał na sobie także czarny sweter, khaki-beżowy płaszcz z futrzanym kołnierzem, brązowe sztruksowe spodnie i beżowe zamszowe buty.
Reklamy

Czy wiesz więcej o tożsamości tego mężczyzny? A może możesz nam powiedzieć więcej o jego tatuażach? Każdy, kto ma informacje o tej sprawie, proszony jest o skontaktowanie się z policją. Bezpłatny numer Opsporingstiplijn to 0800-6070.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: