Uitspraak tegen Jos Brech in zaak Nicky Verstappen live te volgen op internet

De rechter doet vrijdag 20 november 2020 om 13.30 uur uitspraak in de zaak Nicky Verstappen. De rechtszaak is live op internet te zien door middel van een livestream.

De rechtbank in Maastricht wil op die manier het publiek de gelegenheid geven mee te kijken en te luisteren. Vanwege de coronamaatregelen is de ruimte in de rechtbank beperkt. Volg de uitspraak via: streams.nfgd.nl/uitspraak-in-zaak-nicky-verstappen.

Advertenties

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag 15 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging geëist tegen Jos Brech (57) voor het ontvoeren, misbruiken en doden van Nicky Verstappen in 1998. Mocht er geen tbs worden opgelegd, dan eist het OM 18 jaar cel.

Klik hier voor de livestream!

#livestream #live #rechtbank #Saskiabelleman #PeterRdeVries #JosBrech #Rechtszaak #Link #Stream #NickyVerstappen #Rechtbank #Uitspraak Adres van link uitspraak Nicky Verstappen Website Livestream Live Rechtszaak Verstappen live op internet. Waar wordt zaak Nicky Verstappen uitgezonden Live meekijken. Rechtszaak Jos B. Nicky Verstappen Rechtspraak Live volgen. Volgen rechtszaak Nicky Verstappen. Hoe live volgen Nicky Verstappen. Welke website rechtszaak livestream. Jos B. Linkje Link uitspraak vonnis op internet. Rechtbank. Uitspraak. Live. Televisie. Opnames. Video. Videobeelden. Livestream. Livestream uitspraak Nicky Verstappen. Live website rechtspraak uitspraak in zaak Nicky Verstappen.

Een gedachte over “Uitspraak tegen Jos Brech in zaak Nicky Verstappen live te volgen op internet

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: