Zoektocht naar lichaam Madeleine McCann in Vila do Bispo

De Portugese politie heeft in een aantal water- en rioolputten gezocht naar het lichaam van Madeleine McCann. De zoektocht vond onder andere plaats in Vila do Bispo, zo’n 15 kilometer van Praia da Luz. De plek waar Maddie voor het laatst is gezien.

Een maand geleden werd de 43-jarige Duitser aangemerkt als verdachte in de zaak-McCann. Het Duitse OM verdenkt Christian Brückner, een veroordeelde zedendelinquent die momenteel in de gevangenis zit, van moord. Volgens Portugese media hebben de autoriteiten in Portugal inmiddels “fundamenteel bewijs” dat Brückner verbindt aan de verdwijning van het meisje. De politie wil niet reageren op die berichten.

Tussen 1995 en 2007 reisde de man rond in de Algarve met zijn camper. Ook had hij daar diverse tijdelijke banen in de horeca. Verder zou hij de kost hebben verdiend met inbraken in hotels en met drugshandel.

Journalist Martijn Mastenbroek bezocht op woensdag 3 mei 2017 Praia da Luz aan de Portugese Algarve. Precies 10 jaar geleden verdween daar de destijds 3-jarige Madeleine McCann uit haar appartement in the Ocean Club. Mastenbroek komt met de meest reële en aannemelijke theorie en verklaring over wat er mogelijk is voorgevallen in de avond van 3 mei 2007.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: