Ligt de sleutel in de zaak Karin Grijpstra tussen Britsum en Cornjum?

In de zaak van de vermissing van de Britse peuter Madeleine McCann lijkt digitaal rechercheonderzoek nu voor een doorbraak te hebben gezorgd. Oude chatgesprekken en telefoongegevens sluiten onder andere het net rondom de dader.

In het onderzoek naar de moord op Karin Grijpstra uit Cornjum zouden digitale sporen ook weleens naar de dader of daders kunnen leiden.

De 55-jarige Karin Grijpstra werd zondagochtend 23 februari 2020 levenloos gevonden in een sloot bij haar huis. Haar dochter was met familie en vrienden gaan zoeken toen Karin niet thuis was gekomen nadat ze ’s nachts rond twee uur haar hond uitliet. De politie vermoedt op basis van sporen dat er sprake is van een misdrijf.

Wat vertellen de telefoongegevens over de nacht dat Karin werd vermoord? Bij Britsum staat de dichtstbijzijnde GSM-mast. Wie waren er in het holst van de nacht nog actief met hun mobieltje? In een klein dorpje als Cornjum moet dat geen enorme uitzoekklus zijn. Wie schakelde misschien wel zijn mobiel tijdelijk even uit? Of straalde aan bij een andere zendmast, omdat diegene zich verplaatste. En wat hebben ze daarover te verklaren?

Ligt de sleutel in de zaak Karin Grijpstra soms tussen Britsum en Cornjum? Namelijk bij de GSM-zendmast…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: