Dossier Mastenbroek

Blog door journalist en radiomaker Martijn Mastenbroek

Advertenties
Recente foto van Joran in zijn Peruaanse cel. (bron: @genverbrander10)

Er zijn nieuwe, ogenschijnlijk recente foto’s opgedoken van Joran van der Sloot. De Amerikaanse blogger en auteur Constantia Oomen publiceerde de beelden vannacht op Social Media.

Het is onduidelijk of de foto’s zijn genomen in de Piedras Gordas gevangenis waar een mild regime geldt, of de streng bewaakte en beruchte Challapalca of Castro Castro gevangenis. Ik vermoed de Piedras Gordas. Op de foto’s is te zien dat Joran zijn liefde voor kaartspelletjes niet is verloren.

Advertenties

Aan de (houten) muur van zijn cel siert vermoedelijk een foto van zijn Peruaanse dochtertje Dushi Trudie en een brief van zijn vrouw Leidy Figueroa. Van der Sloot leest daarnaast spirituele boeken, zo blijkt. Hij leest onder andere Spiritual Warfare, een alternatieve bijbelcursus.

De Nederlander zit een gevangenisstraf uit van 28 jaar voor de moord op Stephany Flores op 30 mei 2010. Hij wordt daarnaast verdacht van betrokkenheid bij de vermissing van Natalee Holloway op 30 mei 2005 op Aruba.

Aan de houten muur hangt een foto van zijn dochtertje. (bron: @Genverbrander10)
Joran toont een persoonlijke boodschap aan bekenden van hem. De namen zijn door ons geanonimiseerd. (bron: @Genverbrander10)

11 gedachtes over “Nieuwe foto’s vanuit cel Joran van der Sloot

 1. Colin de Jong schreef:

  Ik wil hem graag opzoeken met een aantal vragen, waaronder dat hij nooit zijn excuses heeft aangeboden enz.Ik hoef niet te vragen waar Nathalee is gebleven, want die ligt ergens op de zeebodem als ze nog niet is opgegeten door de haaien

 2. Alex van nassau schreef:

  Ik hoop dat je flashbacks krijgt wat je gedaan hebt met de 2 onschuldige intelligente meiden. Moge god hun zielen hebben, dat je doodrot in monkey home.

  1. josh McCaniels schreef:

   I don’t think he’s gonna survive his time there… but even if he does, he’s gonna come to the USA to jail after that :). So, we can’t bring the two victims back but we can enjoy knowing this animal is in a cage for his lifetime ;). And if some one kills his wife/daughter, so much the better. He spread his bad genetics into the world to haunt us like all human animals do.

  2. Colin de Jong schreef:

   Dat is zeker te hopen want in vrijheid is die smerige psychopaat tot alles in staat

 3. Parra schreef:

  Laat deze vuile hond zijn laatste adem maar uitblazen waar die dit aan verdiend heb geen medelijden er mee.zijn verdiensten wat ik hem gun kop er af snijden op een trage manier.voel de pijn

 4. joran = moordernaar 2x schreef:

  val lekker dood joran van der sloot. als je ooit nog vrij komt dan wachten dr mensen op je.

 5. erik schreef:

  Bizar bericht Marga 😛

 6. MARGA DE WIT schreef:

  dag joran kan ik vragen hoe het met je gaat je ziet er beter uit dan een paar jaar geleden ik wooon in arnhem kwam je foto tegen begon te denken hoe gaat het nu met ik denk veel aan je met miljoenen ardere mensen ja weet niet meer veel te zeggen is moeilyk nu gr marga

  1. joran = moordernaar 2x schreef:

   marga de wit wat praat jij nou voor shit? wat boeit het jou of het wel of niet goed gaat met hem. hij heeft 2 vrouwen vermoord en de eerste zelfs verkracht. ik denk dat hij word verkracht in zijn smerige kontje, dat hij iemand zijn sletje is daarbinnen. hij krijgt elke dag klappen en word stelselmatig gemarteld. maakt niet uit, het mooie is dat zijn vader al dood is. nu de rest van zijn famillie waar die van houd. en daarna JORAN VAN DER SLOOT dood martelen. bij 2 moorden of meer verdien je de martel dood. 1 moord verdien je levenslang

   1. MrReasonable schreef:

    jouw mening telt dus ook niet meer. om meteen heel zijn familie dood te wensen gaat te ver.. jammer hoor

  2. Clyde Wild schreef:

   Ik heb contact met hem email mij op clydewild2020@protonmail.com
   05 fdebruar 2020.

   Daar kan ik veilig met je communiceren.
   Vr. Groet
   John van der s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: