Nieuwe foto’s vanuit cel Joran van der Sloot

Recente foto van Joran in zijn Peruaanse cel. Bron: @genverbrander10

Advertenties

Er zijn nieuwe, ogenschijnlijk recente recente foto’s opgedoken van Joran van der Sloot. De Amerikaanse Constantia Oomen plaatste de beelden vannacht op Social Media.

Advertenties

Het is onduidelijk of de foto is genomen in de Piedras Gordas gevangenis waar een mild regime geldt, of de streng bewaakte en beruchte Challapalca gevangenis. Op de foto’s is te zien dat Joran zijn liefde voor kaartspelletjes niet is verloren.

Advertenties

Aan de muur van zijn cel siert vermoedelijk een foto van zijn Peruaanse dochtertje en een brief van zijn vrouw. Van der Sloot leest daarnaast spirituele boeken, zo blijkt uit de beelden.

Advertenties

De Nederlander zit een gevangenisstraf uit van 28 jaar voor de moord op Stephany Flores. Hij wordt daarnaast verdacht van betrokkenheid bij de dood van de Amerikaanse Natalee Holloway.

Advertenties
Bron: @Genverbrander10 Twitter

Advertenties
Bron: @Genverbrander10 Twitter

Advertenties
Advertenties
Advertenties
Advertenties

14 gedachten over “Nieuwe foto’s vanuit cel Joran van der Sloot

Voeg uw reactie toe

 1. Als jij ooit in nederland komt ga ik jou vermoorden ook al is dit niet mijn zaak ,maar jij gaat dood door wurging ,vraag om mij ik wurg jou in peru in de gevangenis ,kom op bezoek ,wees geen mietje .

  Like

 2. jammer joran dat je in de verkeerde tijd leeft jij had in 1941 moeten leven in de 2e wereldoorlog en deze misdaden moeten plegen dan was je via westerbork gedeporteerd naar auswitsch en dan had ik graag sonderkommando voor jou willen zijn van de ss . 5 uur slaap snachts meer niet ieder half uur wakker maken en je misdaden 40 keer onder dwang achter elkaar vertellen . 12 uur werken buiten in regen hitte en kou geen seconde stilstaan . als drinken grondwater aangelengd met koeienzeik i beker per dag 1 droog stuk beschimmeld stuk brood per dag .en dan als je helemaal vol met luizen en ziektes zit 30 kilo weegt tergend langzaam in de gaskamer de gaskraan opendraaien zodat je dan een langdurige 5 uur pijnlijke doodsterft .

  Like

 3. Joran, je kan nog geen zin schrijven zonder taalfouten dus hoe wil jij een boek schrijven. Echt dom.
  En verder zijn we niet in jou geïnteresseerd.
  Gewoon daar blijven.
  Fijn dat jullie op jacht naar geld nu ook je dochter nog ouderloos maken met twee ouders in de bak. Wat heeft dat meisje het slecht getroffen.
  Ook niet over na gedacht.
  Dom.
  Ik hoop dat je nooit meer vrij komt. Meer verdien je niet.

  Like

 4. Ik wil hem graag opzoeken met een aantal vragen, waaronder dat hij nooit zijn excuses heeft aangeboden enz.Ik hoef niet te vragen waar Nathalee is gebleven, want die ligt ergens op de zeebodem als ze nog niet is opgegeten door de haaien

  Like

 5. Ik hoop dat je flashbacks krijgt wat je gedaan hebt met de 2 onschuldige intelligente meiden. Moge god hun zielen hebben, dat je doodrot in monkey home.

  Like

  1. I don’t think he’s gonna survive his time there… but even if he does, he’s gonna come to the USA to jail after that :). So, we can’t bring the two victims back but we can enjoy knowing this animal is in a cage for his lifetime ;). And if some one kills his wife/daughter, so much the better. He spread his bad genetics into the world to haunt us like all human animals do.

   Like

 6. Laat deze vuile hond zijn laatste adem maar uitblazen waar die dit aan verdiend heb geen medelijden er mee.zijn verdiensten wat ik hem gun kop er af snijden op een trage manier.voel de pijn

  Like

 7. dag joran kan ik vragen hoe het met je gaat je ziet er beter uit dan een paar jaar geleden ik wooon in arnhem kwam je foto tegen begon te denken hoe gaat het nu met ik denk veel aan je met miljoenen ardere mensen ja weet niet meer veel te zeggen is moeilyk nu gr marga

  Like

  1. marga de wit wat praat jij nou voor shit? wat boeit het jou of het wel of niet goed gaat met hem. hij heeft 2 vrouwen vermoord en de eerste zelfs verkracht. ik denk dat hij word verkracht in zijn smerige kontje, dat hij iemand zijn sletje is daarbinnen. hij krijgt elke dag klappen en word stelselmatig gemarteld. maakt niet uit, het mooie is dat zijn vader al dood is. nu de rest van zijn famillie waar die van houd. en daarna JORAN VAN DER SLOOT dood martelen. bij 2 moorden of meer verdien je de martel dood. 1 moord verdien je levenslang

   Like

   1. jouw mening telt dus ook niet meer. om meteen heel zijn familie dood te wensen gaat te ver.. jammer hoor

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: