Dossier Mastenbroek

Nieuwsblog door journalist en radiomaker Martijn Mastenbroek

Cruciale heldenrol voor Haagse “BHV’er van het Jaar” tijdens hotelbrand in Turkije Ron Pietersen van de KPN in Den Haag is uitgeroepen tot BHV’er van het Jaar 2017.

De jury roemde zijn tomeloze, belangeloze en enthousiaste inzet. De verkiezing is een belangrijk onderdeel van de landelijke Dag van de BHV en vond dit jaar voor de zesde keer plaats. De Hagenaar vertelde in Dossier Mastenbroek dat niet alleen zijn inzet als BHV’er bij de KPN heeft geleid tot de eretitel, maar bovenal zijn hulp tijdens een enorme brand in een Turks hotel.

“Tijdens mijn vakantie in Turkije brak er brand uit in het hotel. Ik ging meteen op zoek naar mijn zoontje die zich nog in het hotel bevond.” Pietersen zag dat er niet werd ontruimd, slachtoffers op hun buik werden gelegd en er maar één ambulance was opgeroepen. “Buiten lagen al vijf slachtoffers”, vertelde hij. Hij nam meteen de leiding en coördineerde het incident. Zijn vakantieaanbieder Kras Reizen zette Pietersen daarom naast zijn werkgever KPN nog eens extra in het zonnetje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: