Tekort aan pleegouders in Nederland

Vorig jaar werd voor de derde keer de Week van de Pleegzorg georganiseerd. Met deze actieweek wil Pleegzorg Nederland aandacht vestigen op het belang van pleegzorg en het tekort aan pleegouders in Nederland.

Een belangrijk onderdeel vormen de acties om nieuwe pleegouders te werven in het kader van de campagne ‘Supergewone mensen gezocht’. Verder zijn in deze actieweek diverse andere activiteiten, zoals netwerk-bijeenkomsten in samen-werking met gemeenten en speciale activiteiten om pleegouders in het zonnetje te zetten. Tevens is er aandacht voor deskundigheidsbevordering. Na de zomer komt er een actiewebsite met een overzicht van alle activiteiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: