Dossier Mastenbroek verhuist naar Den Haag FM

Het misdaadprogramma Dossier Mastenbroek verhuist vanaf woensdag 8 november 2017 naar radiozender Den Haag FM.

Presentator Martijn Mastenbroek maakte vanavond, in het actualiteitenprogramma Het Magazine op RTV Lansingerland, het nieuws wereldkundig. Mastenbroek vertelde dat hij met stationmanager Gerard van den IJssel is overeengekomen om het programma wekelijks te gaan maken op de Haagse zender.

Het programma zal in het teken staan van honderd procent Haagse misdaadzaken, maar ook aandacht besteden aan bijvoorbeeld drugs- en jeugdproblematiek in de stad, cybercrime, Haagse misdaadauteurs ontvangen en allerhande zaken op het gebied van veiligheid en openbare orde in de breedste zin van het woord behandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: