Daily Star: Politie zoekt shuttle chauffeur

83449-madeleine-mccann-libel-trial-delayed-for-a-month

Hoe betrouwbaar de informatie van Britse tabloids is in de zaak van de vermiste Madeleine Mccann valt niet te zeggen. Toch probeerde de Daily Star vandaag achter de reden te komen van het recente onderzoek door Scotland Yard en de Portugese autoriteiten op een terrein in Meia Praia, zo’n tien kilometer van het appartementencomplex waar ‘Maddie’ in 2007 verdween.

Volgens de krant jaagt de politie op een voormalig chauffeur van een pendelbusje die lange tijd reed tussen de Ocean Club en de luchthaven. Het zou gaan om een man van 40 jaar oud, zo weet het nieuwsblad. De verdachte werkte na zijn vertrek chauffeur nog enige tijd in een barretje, maar is naar verluidt nu werkloos én spoorloos. Hij zou mogelijk deel uitmaken van een inbrekersbende die, volgens een nieuwe theorie van de Britse politie, betrokken is bij de verdwijning van het meisje.

Het is niet de eerste keer dat een ex-werknemer van de Ocean Club verdacht wordt van betrokkenheid bij vermissing van ‘Maddie’. Een immigrant uit Kaapverdië werd eerder al aangemerkt: hij overleed echter in 2009 na een ongeluk met een tractor. Zijn weduwe houdt bij hoog en laag vol dat het onderzoeksteam slechts een zondebok zocht en haar man onschuldig is.

Als de politie momenteel daadwerkelijk jacht maakt op één van de eerder genoemde bendeleden, dan is het op zijn minst opmerkelijk te noemen dat hij niet traceerbaar is. Misschien is hij vertrokken naar een ander land? Zou hij ergens onwetend van de hele zoektocht naar zijn persoon een zwervend bestaan leiden of daadwerkelijk op de vlucht zijn omdat Scotland Yard op het juiste spoor zit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: