Dossier Mastenbroek

Nieuwsblog door journalist en radiomaker Martijn Mastenbroek

knox

Amanda Knox is deze week in Italië bij verstek opnieuw schuldig bevonden aan de moord op haar studiemaatje Meredith Kercher. Het hof in Florence legde de Amerikaanse een gevangenisstraf op van 28 jaar. Haar Italiaanse ex-vriend Raffaele Sollecito kreeg 25 jaar cel. Hij werd vandaag bij de grens met Oostenrijk tegengehouden.

Knox ging na de vrijspraak terug naar de Verenigde Staten en was niet bij de uitspraak aanwezig. De bizarre moord op Kercher werd in 2007 gepleegd in Perugia. In eerste aanleg werden Knox en Sollecito veroordeeld. In hoger beroep volgde vrijspraak, maar in cassatie besloot de Italiaanse Hoge Raad dat het vonnis niet deugde en de zaak overgedaan moest worden. Bekijk hieronder een BBC documentaire uit 2008. Was ze een engel of een duivel?

Categorieën: TV

Een gedachte over “Amanda Knox BBC documentaire uit 2008

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: