Dossier Mastenbroek

Nieuwsblog door journalist en radiomaker Martijn Mastenbroek

beth

Opmerkelijk genoeg heb ik in de Nederlandse media nog niets gelezen over het tv-programma van Beth Holloway, getiteld Vanished With Beth Holloway. Misschien heb ik berichtgeving gemist, maar ik vind het alsnog wat aandacht waardig.

Op Lifetime Television presenteert Beth enkele van Amerika’s meest verontrustende onopgeloste vermissingszaken. Beth is de moeder van de sinds 2005 op Aruba vermiste Natalee Holloway. Nederlander Joran van der Sloot geldt nog steeds als hoofdverdachte in deze zaak.

Volgens een woordvoerder van Lifetime Television weet Beth dus als geen ander vanuit haar standpunt het programma met veel empathie en inlevingsvermogen te leiden. De overweging van Beth om mee te werken aan het programma kan ik nergens vinden. Het eerste ongenuanceerde wat in mij opkwam was: waar heb je zin in? Maar het biedt haar vast steun, ook op financieel gebied. Voor wat het waard is, ben ik in ieder geval onder de indruk van haar presentatietalent.

Eén van de meest opzienbarende zaken in het programma is overigens de vermissing van de McStay family. Deze zaak is trouwens onlangs ‘opgelost’. Meer hierover vind je op the Daily Mail. Bekijk hieronder Vanished With Beth Holloway.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: