Sporten voor het goede doel, met de hele familie!

Zondag 14 mei 2023, wandelen of fietsen vanaf de IJsclub in Nootdorp; de gehele opbrengst komt ten goede aan Ronald McDonald Huis Den Haag en de Huiskamer in Delft.

Advertenties

Joyce van der Helm, assistent-manager van Ronald McDonald Huis Den Haag en de Huiskamer in Delft vertelt; “Een actie voor families, door families! Het past helemaal bij ons doel!” Op zondag 14 mei 2023 wordt er bij de IJsclub in Nootdorp namelijk een hele gezellige dag georganiseerd. Springkussens, kraampjes en spelletjes voor de kinderen. Alles is aanwezig om er een hele gezellige dag van te maken. En de gehele opbrengst gaat naar het goede doel! Er kan gekozen worden uit verschillende activiteiten.

Wandelen
* Familiewandeling in speelbos – foto speurtocht (€ 30 voor een familiepakket met consumptiebonnen/route/iets lekkers voor onderweg en beloning).
* Lange wandeling – 12 km door regio (€ 15 per persoon).

Fietsen
* Fietstocht 30 km – geschikt voor normale (evt. elektrische) fiets (€ 15 per persoon). Knooppunten route.
* Fietstocht 50 km – geschikt voor normale (evt. elektrische) fiets (€ 15 per persoon). Knooppunten route.
* Fietstocht 75 km voor de gemiddelde of gevorderde wielrenner (€ 15 per persoon). GPS route.

Advertenties

Aanvang
Starten is op eigen gelegenheid vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 14.00 uur. Het startpunt is het Clubgebouw van de Nootdorpse IJsclub, Oudeweg 74 in Nootdorp (achter de Molen).


Deelnemen
Kom jij ook in beweging voor het goede doel? Schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar huistour2023@gmail.com, vermeld daarbij waar je aan wilt deelnemen en het aantal personen. Je ontvangt dan een bevestiging met betaallink.


Over het Ronald McDonald Huis
In Ronald McDonald Huis Den Haag logeren gezinnen van wie een kindje is opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. Tijdens opnames voor langere of kortere tijd kunnen ouders opladen om de zorg vol te houden. Vrijwilligers helpen het leven door te laten draaien als de wereld van de gasten door een ongeluk of ziekte even stil lijkt te staan. In het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft komen ouders tot rust in de Huiskamer. Hier ondersteunen nog eens 35 vrijwilligers de ouders en de verpleging op de Kinderafdeling. Kijk voor meer informatie op kinderfonds.nl/huis-den-haag.


Volg journalist Martijn Mastenbroek ook op Instagram: instagram.com/martijn_mastenbroek

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: