Wegens grote drukte tijdsloten voor bezoek aan Vermeer tentoonstelling in Museum Prinsenhof Delft

Nog tot en met 4 juni 2023 presenteert Museum Prinsenhof Delft een unieke tentoonstelling over het leven van Johannes Vermeer (1632-1675) in de stad Delft. De tentoonstelling Het Delft van Vermeer is al vanaf de opening in februari dit jaar zeer succesvol en trekt dagelijks vele bezoekers. Om zo veel mogelijk liefhebbers van de Delftse meester in de gelegenheid te stellen om de tentoonstelling op een prettige manier te ervaren, heeft Museum Prinsenhof Delft tijdsloten voor de online tickets ingevoerd.

Advertenties

Online tickets met tijdslot

De belangstelling voor Het Delft van Vermeer is groot. Vermeer is nog steeds een van de meest geliefde kunstenaars van de 17de-eeuw. Om een prettig bezoek te kunnen garanderen, stelt Museum Prinsenhof Delft een tijdslot in. Door vooraf online tickets te boeken, verzekeren bezoekers zich van toegang tot de tentoonstelling op een door hen gewenste dag en tijdstip. De bezoeker kan kiezen voor entree tussen 11-13, 13-15 of 15-17 uur. Vanaf het startmoment van het gekozen tijdslot heeft de bezoeker een binnenkomstperiode van 2 uur. Eenmaal in het museum kan de bezoeker zo lang blijven als gewenst. De online tickets zijn verkrijgbaar via www.prinsenhof-delft.nl. Tijdens de tentoonstelling Het Delft van Vermeer is Museum Prinsenhof Delft ook op maandag geopend. Gedurende die periode is het museum dagelijks open van 11 tot 17 uur.

Advertenties

Over Het Delft van Vermeer

Johannes Vermeer is een uitzonderlijk kunstenaar. Van over de hele wereld reizen kunstliefhebbers deze maanden naar het Rijksmuseum om zijn schilderijen, die intimiteit en verstilling uitstralen, te zien. Maar lang niet iedereen weet hoezeer de stad Delft en het netwerk om Vermeer heen hem hebben beïnvloed, geïnspireerd en gevormd tot de wereldberoemde kunstenaar die hij is geworden. De tentoonstelling Het Delft van Vermeer belicht het leven van een van de meest geliefde kunstenaars uit de 17de eeuw en laat mensen kennis maken met de man achter de mythe en zijn stad. Deze ambitieuze tentoonstelling loopt parallel aan de reeds uitverkochte Vermeer-expositie in het Rijksmuseum.

Advertenties
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: