SRM en Babbage Company lanceren COMPOD, dé communicatiepodcast

Er gebeurt veel in het communicatievak en er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen. Daarom lanceren SRM Opleidingen & Babbage Company een gloednieuwe podcast: COMPOD, de communicatiepodcast. Elke derde dinsdag van de maand nemen Maarten Nijboer (Directeur SRM Opleidingen) en Monique van Vliet (Managing Partner Babbage Company) je mee in de wereld van communicatie, aan de hand van een thema en met een wisselende gast! De eerste aflevering is vanaf dinsdag 21 maart te beluisteren via onder andere de streamingsdienst Spotify.

Advertenties

Interessante verhalen uit het vak zelf
In COMPOD verkennen Maarten en Monique de wereld van communicatie aan de hand van verschillende thema’s en ontwikkelingen. Dit doen zij niet alleen. Elke maand komt er een communicatiegast langs in de studio. Aan de hand van uitdagende stellingen over het thema krijg je als luisteraar een kijkje achter de schermen van het communicatievak. Op een willekeurig moment gaan de sirenes af. De gast vertelt op humoristische wijze over een persoonlijke ‘Crisis in Communicatie’. Wanneer ging het helemaal mis? En hoe is het opgelost?

Crisiscommunicatie centraal in eerste aflevering
De eerste aflevering staat in het teken van crisiscommunicatie. Maarten, Monique en gast Bart Visser (oud-Hoofd Communicatie Rijkswaterstaat en nu zelfstandig communicatieadviseur) gaan het proberen met de waarheid. Bart heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vak bij verschillende overheidsinstanties en weet als geen ander over crisiscommunicatie te vertellen. Kan je bijvoorbeeld 100% transparant zijn? Of is het beter om radicaal openhartig en eerlijk te zijn? Wat is het verschil en hoe doe je dat dan? Dat én meer hoor je in de eerste aflevering van COMPOD.

Advertenties

Luister mee naar COMPOD
COMPOD is te beluisteren via onder andere de streamingsdienst Spotify, Apple Podcast en op www.compod.nl . Elke derde dinsdag van de maand verschijnt een nieuwe aflevering met elke keer een ander communicatieonderwerp. De eerste aflevering is hier te beluisteren.

Een gedachte over “SRM en Babbage Company lanceren COMPOD, dé communicatiepodcast

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: