Lessen mentale kracht Special Forces VIPS nu binnen handbereik door online leerplatform

Foto’s: ‘Shot by SUD’

Bas Kremer en Erik Wegewijs lanceren online platform voor mentale kracht: Special Forces Tussen Je Oren. Op het platform zijn alle belangrijke mentale lessen uit Special Forces VIPS, één van de best bekeken televisieprogramma’s van Videoland, samengebracht. Het platform is geschikt voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar onzekerheden, doelen, angsten, welzijn en nog veel meer. No-nonsens, on demand en 24/7 beschikbaar.

Advertenties

Special Forces Tussen Je Oren is een learning experience platform dat is opgericht door Bas Kremer en Erik Wegewijs. Met een persoonlijk SFTJO-account kunnen leden aan zichzelf werken met behulp van het gedachtegoed van Bas en Erik. In het televisieprogramma Special Forces VIPS worden deelnemers getoetst aan bepaalde normen, zoals dat tijdens een echte special forces opleiding ook gebeurt. De deelnemers ervaren dat ze zowel mentaal als fysiek veel meer in zich hebben dan ze denken. Dit laatste geldt voor heel veel mensen.

Advertenties

Volgens Bas en Erik beschikt namelijk iedereen over ‘Special Forces tussen zijn of haar oren’, maar lukt het mensen vaak niet om ze te vinden en ze te gebruiken “Ze denken dan al snel dat ze daar andere mensen voor nodig hebben, maar van die gedachte gaan we ze afhelpen.” Naar aanleiding van de diverse confronterende en emotionele momenten in de voorgaande seizoenen van het televisieprogramma, kregen Bas en Erik enorm veel vragen en verzoeken van kijkers die door hen gecoacht en begeleid willen worden. Special Forces Tussen Je Oren is hun antwoord op deze verzoeken.

Het platform is geschikt voor iedereen die aan de slag wil met persoonlijke groei en veerkracht. Het doel is om de mentale kracht van zo veel mogelijk mensen te vergroten en het welzijn en de veerkracht in de samenleving te versterken. “Je hoeft immers geen VIP te zijn om het beste uit jezelf te halen en toegang te krijgen tot jouw ‘speciale krachten,” aldus Bas en Erik.

Advertenties

“Wij streven ernaar om zoveel mogelijk mensen Aandachtiger, Autonomer en Adaptiever te maken. Hoe meer verandering er plaatsvindt, hoe noodzakelijker het is dat je jezelf kunt aanpassen. Wat hier allemaal voor nodig is, zit al in je. Wij leveren de inzichten en de tools, jij haalt het eruit!” – Bas en Erik, oprichters Special Forces Tussen Je Oren

Advertenties

Meer over het platform Special Forces Tussen Je Oren
Op het platform staan video’s van inspirerende, verhelderende gesprekken tussen Bas en Erik, en worden instructies en tools gegeven waarmee de gebruiker direct aan de slag kan gaan om het stuur (weer) in eigen handen te nemen. Verschillende rubrieken zijn beschikbaar, waaronder de ‘Questions en Actions’-rubriek. In deze rubriek behandelen Bas en Erik veelgestelde vragen die momenteel bij een groot aantal mensen leven. Bijvoorbeeld, er is een video beschikbaar over het onderwerp ‘Stress en de maatschappij’. Aan het einde van de video worden enkele vragen gesteld, gevolgd door diverse tutorials waarbij Bas of Erik de gebruiker direct aanspreekt, zodat deze kan leren hoe een effectieve mindset over stress ontwikkeld kan worden of hoe met angst omgegaan kan worden. Na verloop van tijd ontvangt de gebruiker zelfs visuele pushberichten, waarbij Bas en Erik fungeren als gids en geweten en de gebruiker aanspreken op zijn of haar gedrag.

Advertenties

Meer informatie vind je www.specialforcestussenjeoren.nl

Advertenties
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: