Bram Bakker, Cees Jansen, Els de Wit en Aryan van Beugen openhartig over oud zeer, de medische wereld en psychische ziektebeelden

Huisarts Cees Jansen, oud-psychiater Bram Bakker, voormalig life coach Els de Wit en muzikant Aryan van Beugen, waren afgelopen woensdag te gast in het radioprogramma Dossier Mastenbroek. Het programma stond in het teken van ‘Oud Zeer’, het nieuwe boek van Bram Bakker.

Advertenties

Bram Bakker ging tijdens de uitzending in gesprek met Cees Jansen. Onderwerpen zoals, de wijsheid van medische wetenschap, het volgen van paden buiten de reguliere psychologie, maar ook verhalen uit de praktijk kwamen voorbij. Bestaan er trouwens mensen zonder geweten? En hoe doelmatig is een gevangenisstraf eigenlijk? Het werd een zeer spraakmakend interview.

Niet op de laatste plaats waren Bram, Cees, Els en Aryan zelf ook openhartig over hun eigen levensloop en mentale conditie. Over conditie gesproken: Bram blikte tijdens de uitzending ook nog even terug op de door hem gelopen Tokyo Marathon. Een behoorlijke inspanning, maar goed voor lichaam en geest!

Gasten: Bram Bakker, Cees Jansen, Els de Wit en Aryan van Beugen
Presentatie: Martijn Mastenbroek en Martin Reitsma
Muziek: Aryan van Beugen

Beluister de uitzending hieronder terug op YouTube of Spotify.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: