Het SWV gaat massaclaim opzetten tegen de Nederlandse staat en de Ketenpartners

Advertenties

Aangezien de link van de verwijzende website onder dit bericht niet meer werkt en wij verder geen informatie meer kunnen vinden over deze partij, kunnen wij helaas niet instaan voor de betrouwbaarheid van dit persbericht. Wij hebben besloten het bericht te verwijderen. Indien de organisatie een toelichting wenst te geven, mag dat altijd per e-mail.

9 gedachten over “Het SWV gaat massaclaim opzetten tegen de Nederlandse staat en de Ketenpartners

Voeg uw reactie toe

 1. Ik ben ook een slachtoffer van mijn uit huisgeplaatste zoon op 12 jarige leeftijd waarvan de jeugdbescherming jarenlang invallen heeft gedaan aan mijn adres zonder enige aanleiding , de kinderrechters zeggen dat “ er geen tijd voor is om de waarheidgetrouwe bevindingen op basis van niets eigenlijk, een uitspraak moeten doen “, dit is dus totaal geen recht , mocht dit zo gedaan worden in het straftecht werd alles geseponeerd op grond van geen bewijs of oneigenlijk verkregen bewijs .mijn zoon nooit meer gezien , is net 18 jaar geworden .
  Waar kunnen we terecht met dit onrecht dat velen van ons is aangedaan maar met name kinderen zomaar weggenomen en zonder ouders op straat gezet als ze 18 jr worden

  Like

   1. Goedemiddag Martijn Mastenbroek,

    Net geprobeerd om mij aan te melden bij de Website massaclaimjeugdzorg.nl naar aanleiding van het krantenartikel in het Brabants Dagblad van 1-3-2023.

    Aangezien ik als ouder / moeder na alle negatieve ervaringen met instellingen als, onder andere Kinderbescherming en Jeugdzorg sinds een aantal jaren behoorlijk emotioneel beschadigd en onstabiel ben na de zelfdoding van onze zestienjarige autistische zoon zou ik toch graag wat meer informatie vooraf willen ontvangen.

    Bij wie kan ik dat aanvragen?

    Groetjes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: