SNS: Digitaal bankieren lastig voor 2,6 miljoen Nederlanders

Uit onderzoek van toezichthouder De Nederlandse Bank blijkt dat miljoenen Nederlanders moeite hebben met de digitale betaalwereld. Alledaagse betalingen in de winkel lukken meestal nog wel. Maar minder vaak voorkomende zaken leveren vragen of problemen op. Twee derde van de respondenten (1,7 miljoen Nederlanders) wil graag iemand van hun bank spreken bij vragen, het liefst in een filiaal in de buurt. SNS blijft dichtbij de klant staan en houdt de deuren van alle winkels open om klanten te helpen door persoonlijk contact.

Advertenties

SNS Bank helpt klanten door persoonlijk contact en houdt deuren open

“Er is duidelijk behoefte aan fysieke winkels, dat weten we uit ons eigen recente onderzoek onder jongvolwassenen en dat blijkt nu weer uit het onderzoek van DNB. Uit onderzoek blijkt dat vier van de vijf jongvolwassenen vinden dat hun banken moet kunnen adviseren bij belangrijke financiële momenten als zij daarom vragen. SNS staat voor persoonlijke aandacht. Als je rondloopt met vragen over je financiën staat onze deur voor je open. Wij zijn er voor onze klanten, in welke vorm dan ook. Wij zorgen ervoor dat er met ons vestigingsbeleid voor altijd een winkel in de buurt is waar de klant terecht kan. Wij geloven in deze strategie, zeker in deze tijd,” zegt Angela Eijlander, directeur SNS.

Advertenties

Het behoud van fysieke contactpunten van de bank en haar medewerkers en de mogelijkheid tot het eenvoudig krijgen van telefonisch contact in plaats van een chatbot is van groot belang. Klanten worden beter geholpen wanneer zij meteen in contact komen met een deskundige adviseur die hen persoonlijk bij staat en kennis heeft van de situatie.

“SNS is een betrokken en maatschappelijke bank. We maken financiële kennis toegankelijk voor iedereen en bieden het op een begrijpelijke manier aan. We geven extra aandacht aan groepen die tegen beperkingen aanlopen en die door omstandigheden geen gelijke kans krijgen. Want wij geloven als iedereen op zijn of haar manier kan groeien, Nederland sterker wordt.” aldus Eijlander. 

Over SNS
SNS helpt klanten in het verwezenlijken van doelen en dromen. Samen met hen kijken we naar wat ze nodig hebben –en naar wat hen in de weg staat. Daar zijn we actief mee aan de slag. Alles zodat al onze klanten een eerlijke kans krijgen om tot hun volle potentieel te kunnen groeien. Want wij geloven als iedereen op zijn of haar manier kan groeien, Nederland sterker wordt. We zeggen dan ook; eerst de mens, dan het geld.

Advertenties

SNS is er al 200 jaar voor haar klanten. Met ruim 200 winkels door heel Nederland. Het hoofdkantoor staat in Utrecht. SNS maakt met ASN Bank, BLG Wonen en RegioBank onderdeel uit van de Volksbank. Samen maken zij de missiebankieren met de menselijke maat van de Volksbank waar. Voor meer informatie: www.snsbank.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: