Drukste ochtendspits van het jaar door ongelukken

Het aantal kilometers file in ochtendspits is vanmorgen door meerdere ongevallen boven de 800 kilometer gestegen. Rijkswaterstaat spreekt van een ‘zware ochtendspits’ en adviseert weggebruikers die niet in files willen staan ‘een andere keuze te maken of thuis te werken’.

Advertenties

Uit data van Flitsmeister blijkt dat dit de drukste spits van 2023 is en bijna de drukste van de afgelopen 12 maanden. Het maximumaantal minuten vertraging was vanochtend 2.750 minuten om 8:44 uur. Het hoogste van afgelopen 12 maanden is 3.110 minuten. Ook het aantal ongevallen heeft vergeleken met vorige week een toename van bijna 30 procent.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: