Last van angst of dwang?

Gevoelens van angst en dwang kunnen je leven behoorlijk beheersen. Soms zo ernstig dat je je werk, vrienden en kennissen en zelfs familieleden kwijtraakt. Ben je bang om de straat op te gaan, heb je smetvrees of paniekaanvallen? Je bent zeker niet de enige. In Nederland hebben zo’n 1,9 miljoen mensen last van angst- en dwangklachten. Het kan erg opluchten om hierover te praten met mensen die precies begrijpen wat je voelt, om je gevoelens te delen en ervaringen uit te wisselen.

Advertenties

De Angst Dwang en Fobie stichting helpt je daarbij. Over heel Nederland hebben we lotgenotengroepen bijeengebracht. Binnenkort starten we weer met lotgenotengroepen op verschillende locaties in Nederland voor mensen met angst- en/of dwangklachten. De groep komt vijf avonden bij elkaar en wordt begeleid door getrainde ervaringsdeskundigen. 

De eerstvolgende lotgenotengroep voor mensen met last van dwangklachten bij jou in de buurt start op bij:

Stichting Kompassie
Laan 20
2512GN  Den Haag

Advertenties

Deze bijeenkomsten worden gehouden op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Op 16 januari 2023 is er een OPEN AVOND om kennis te maken met de begeleider en andere lotgenoten. De lotgenotengroep start op 6 februari en de volgende data in deze reeks bijeenkomsten zijn: 6 maart, 3 april, 1 mei en 5 juni 2023

Aarzel niet! Help jezelf, help anderen en meld je nu meteen aan.

Informatie en aanmelden: www.adfstichting.nl/lotgenotencontact.

Is dit nog een stap te ver voor jou? Bel dan eerst eens met de telefonische hulpdienst van de ADF stichting. De hulpdienst staat iedere werkdag van maandag tot vrijdag, van 09.00 uur tot 13.30 uur, voor je klaar. Met een luisterend oor, met kennis van zaken. Tel: 0343 – 753 009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: