Vakantiebeurs 2023: in één dag de wereld rond

Met bestemmingen van over de hele wereld, van luxe tot avontuur: de komende Vakantiebeurs staat in het teken van jouw volgende vakantie. Een groot aanbod van reisorganisaties, hotels en vakantiebestemmingen inspireren je om op pad te gaan. Themapleinen als het Fiets & Wandelplein, het Experience Theater en persoonlijke reisadviseurs helpen bij de juiste keuze. Met leuke activiteiten als indoor surfen of een kookworkshop is de vakantiestemming compleet. Vakantiebeurs vindt plaats van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht.

Hulp bij vakantiestress

Vakantiebeurs helpt bezoekers om zich goed te oriënteren op de juiste vakantie. Zo zijn er themapleinen die ingaan op een specifieke vakantie. Op de Cruise Zone delen cruisereizigers hun ervaringen. Op het Fiets & Wandelplein geven specialisten je praktische tips. En op het Kampeertheater vind je bestemmingen, tenten én caravans. In de theaters Europa, de Carribean en de Verenigde Staten ontdek je de mooiste plekjes en reisroutes van dat gebied.

Wie overdonderd is door het enorme aanbod op Vakantiebeurs, krijgt hulp. Persoonlijke reisadviseurs op het speciale adviesplein staan klaar om samen met bezoekers te ontdekken welke vakantie bij hen past.

Volop actie en fun
Helemaal in vakantiesfeer komen? Het Experience Theater staat in het teken van culturen van over de hele wereld. Denk aan optredens, kookworkshops, muziek en inspirerende talkshows. Om het meest uit je vakantie te halen zijn er lezingen over duurzaam reizen, bijzondere bestemmingen en reisfotografie.

Ook op de beursvloer is er volop te beleven. Spring voor het eerst in een duiktank, stap op een surfplank of ontdek je karaoketalent. Ook voor de kids is er volop te doen zoals klauteren in het mobiele klimbos of een baantje rolschaatsen in de Vakantiebeurs Kidsclub. Op de Wereldmarkt proef je de hele wereld.

Van reisinspiratie naar het Utrechtse lichtfestival ‘Homecoming’
Als de deuren van Vakantiebeurs dichtgaan, zijn de kunstwerken van het Utrechtse lichtfestival ‘I light U’ al verlicht. Bezoekers kunnen na afloop van Vakantiebeurs genieten van vijftien sfeervolle, artistieke en imposante kunstwerken van licht in en rondom het station en in Hoog Catharijne. Op de Jaarbeursboulevard, direct bij de uitgang van Vakantiebeurs, zijn de eerste lichtkunstwerken te zien en alle anderen bevinden zich op loopafstand. Na een dag vol reisinspiratie kunnen bezoekers weer even ‘thuiskomen’ met de lichtkunstwerken in het thema ‘Homecoming’. Nadat bezoekers op reis zijn geweest kom je ook weer thuis, en bekijk je met je opgedane reisindrukken je thuis weer met andere ogen.

Tickets met korting
Bestel nu tickets in de voorverkoop met € 2,- korting op www.vakantiebeurs.nl, geldig tot 12 januari 2023. Daar is ook alle informatie te vinden over deelnemende bedrijven, leuke activiteiten binnen en buiten de Vakantiebeurs. De Vakantiebeurs is van donderdag 12 tot en met zondag 15 januaridagelijks geopend van 9.30 tot 17.30 uitgezonderd zaterdag. Dan is de beurs open tot 20.00 uur. Koninklijke Jaarbeurs is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, parkeermogelijkheden zijn zeer beperkt. Vanaf Utrecht CS loop je zo naar de Vakantiebeurs.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: