Schuldenknooppunt verbindt managers tijdens ludiek kerstdinerom versnelling in schuldregelproces te realiseren

Onlangs vond het kerstdiner van stichting Schuldenknooppunt plaats in de Kloosterkerk in Den Haag. De bijeenkomst voor topmanagers gaf aanwezigen veel positieve energie om samen te verbinden en te versnellen via het Schuldenknooppunt. Zo kunnen mensen die financiële hulp vragen sneller worden geholpen, waardoor zij minder lang in de kou hoeven te staan.

Het kerstdiner werd verzorgd door de Haagse chef Pierre Wind samen met sous-chef Conrad. Conrad, die twee jaar geleden zelf nog op straat leefde, weet als ervaringsdeskundige hoe zwaar het is om met schulden te moeten leven. Volgens Wind biedt het Schuldenknooppunt perspectief voor alle betrokken partijen.

Het Schuldenknooppunt maakt gegevensuitwisseling tussen (schuld)hulpverleners en schuldeisers makkelijker en sneller door op 1 standaard manier te communiceren via 1 kanaal. Daardoor kan efficiënter en dus sneller gewerkt worden om problemen van hulpvragers op te lossen.

Aanwezige topmanagers riepen andere ondernemers en organisaties op om te ‘verbinden en te versnellen’ door aan te sluiten op het Schuldenknooppunt. Alleen samen is het mogelijk om het proces van schuldregelen te versnellen. Een must in deze tijd waarin veel gezinnen in de problemen komen.

De oproep werd gedaan aan Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland (ONL). In zijn keynote betoogde Biesheuvel dat veel ondernemers schuldeiser zijn, maar door de energiecrisis en terugbetaling van coronagelden, nu zelf ook in de problemen zijn gekomen. Het is van groot belang om met elkaar te verbinden en te versnellen om mensen, en ondernemers, met financiële problemen sneller te helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: