Kerst Deal en extra korting: thuisbioscoop op groot scherm

De nieuwste beamer van UpLiving geeft de mogelijkheid om te streamen met WiFi én apparaten te koppelen met de nieuwste bluetooth functie. Dossier Mastenbroek mag bovenop de speciale Kerst Deal ook nog eens 10 procent extra korting geven op deze uitgebreide set.

Het gemak om simpelweg via je telefoon alle gewenste beelden op te zetten, is geweldig. Daarnaast kun je jouw boxen, oortjes of koptelefoon connecten met deze beamer. Zo kun je een optimale film-, televisie- of grootse voetbalervaringen creëren voor jezelf!

Hoe gaaf is het om met vrienden, collega’s en familie op een groot scherm in je eigen woonkamer, kantine of werkplek voetbal- of sportwedstrijden te kijken of een goede film op te zetten. Creëer je eigen (thuis)bioscoop! Met de beamers van UpLiving is dit nu mogelijk. Voor 199,95 euro heb je de Kerst Deal beamer razendsnel in huis!

Met de extra kortingscode Martijn10 krijg je ook nog eens tien procent extra korting bovenop de huidige korting van de Kerst Deal! Kijk dus snel op uplivinggoods.com of klik hier om direct naar de Kerst Deal te gaan.

Kortingscode Martijn10


superkwaliteit, groot scherm, thuisbios, bioscoop, beamer, film kijken, FIFA wereldkampioenschap voetbal Qatar 2022, breedbeeld, aanbieding, korting, goede service, snel bezorgd, snel in huis, beamer, beamers, beamer kopen, bioscoop maken, beamer ophangen, actie, kortingscode, beamer in de woonkamer, kopen, online bestellen, beste beamer, beamerset compleet, goedkope beamer, internetprijs, webshop, actieprijs, goedkoop, hoge kwaliteit, cadeautip, kado, kerstcadeau. kerstkado, idee voor kerst, wat moet ik geven met kerst, verjaardagscadeau, uniek cadeau, voetballiefhebber, tv kijken, netflix groot scherm, videoland groot scherm, projecteren op de muur, voetbal op een groot scherm, in de huiskamer,UpLiving Q6 beamer, UpLiving Projectiedoek, 120 inch UpLiving Beamerbracket, Tv-stick, Smartphone, Tablet, Laptop, USB-stick, Micro-USB kaart, SD-kaart, Camera, TV Box, DVD Speler, Xbox, PlayStation, KPN, Ziggo, handleiding, beamer aanzetten

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: