Update: Vermiste Martijn (20) dood teruggevonden in bos bij Hilversum

In een bos bij Hilversum is in de nacht van dinsdag op woensdag het lichaam van de 20-jarige Martijn van der Made gevonden. Dat bevestigt de politie. Er wordt niet uitgegaan van een misdrijf, zegt de politie.

Update woensdag 07.20 uur

Een familielid laat woensdagochtend op Twitter weten dat er een lichaam is gevonden.

Update woensdag 07.42 uur

De politie meldt dat de vermissing van Martijn niet meer actueel is. Officieel is er nog niets bekend gemaakt over de vondst van een lichaam.

Sinds maandagmiddag 1 augustus 2022 rond 14.45 uur, wordt de 20-jarige Martijn van der Made uit Hilversum vermist. Maandag was er nog even contact met hem, maar inmiddels ontbreekt ieder spoor.

Advertenties

Er zijn nog maar weinig achtergronden vrijgegeven over de vermissing van de blonde Hilversummer. Wat is er toch voorgevallen? Niemand weet het nog.

De politie neemt de vermissing zeer serieus. Binnen 24 uur is Martijn officieel als vermist persoon aangemeld op alle opsporingssystemen van de politie. Dat wordt niet zomaar gedaan, alleen als alle alarmbellen gaan rinkelen. Dat is het geval in deze zaak.

Signalement en tips
Martijn is een blanke jongen met stijl blond haar, blauwe ogen, heeft een normaal postuur en is 1.83 meter lang. Vermoedelijk draagt hij een wit T-shirt, een beige cargo broek en witte Puma sneakers.

Van den Made of Van der Made
De politie schrijft op politie.nl overigens twee verschillende namen. Namelijk Van den Made en Van der Made. Wie meldt ons even wat de juiste schrijfstijl is? Dan passen wij het aan: dossiermastenbroek@gmail.com.

Advertenties
De Lage Vuursche.

Zoektocht
In een bos tussen Hilversum en Lage Vuursche wordt door zoekteams en vrijwilligers gezocht naar Martijn, zo meldt een tipgever aan de redactie van Dossier Mastenbroek.

Social Media
Op sociale media is weinig te vinden over Martijn. Hij heeft een naamgenoot in Hilversum, maar dat is duidelijk niet de vermiste twintiger. Op basis van online-berichtjes is het dus vooralsnog erg lastig om een beeld te krijgen van het leven van de jongeman.

Fiets gevonden
Een familielid meldde dinsdagavond dat de fiets van Martijn is gevonden. Hij zou vrijwel zeker het bos tussen Hilversum en Lage Vuursche zijn ingegaan. Omwonenden meldden dat er een politiehelikopter boven het bos hangt.

Het berichtje op Twitter van een familielid.
Advertenties
Het opsporingsbericht op politie.nl.

Bovenstaand bericht is dinsdagavond geplaatst door nhnieuws.nl. Men stelt dat een zelfdoding niet wordt uitgesloten. Dit soort berichtgeving is vrij bijzonder en wordt feitelijk nooit vooraf gemeld. Apart dat de politie dit nu al naar buiten brengt.

2 gedachten over “Update: Vermiste Martijn (20) dood teruggevonden in bos bij Hilversum

Voeg uw reactie toe

  1. O wat naar..hoorde een helikopter vanmiddag boven de bossen. ik hoop zo op een goede afloop en dat Martijn de zorg krijgt die hij zo nodig heeft. Een bezorgde moeder.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: