Hond vermist… wat moet je doen? Ga naar dogsearch.nl!

Het team van Dogsearch Nederland staat dag en nacht paraat om vermiste honden op te sporen en veelal geëmotioneerde baasjes bij te staan. 

Marianne Dalhuisen van Dogsearch Nederland vertelde woensdagavond in het radioprogramma Dossier Mastenbroek op Den Haag FM wat er allemaal komt kijken bij de vermissing van een hond. Dogsearch Nederland kan rekenen op een groot team van vrijwilligers die flyers maken, actief gaan zoeken naar honden en baasjes bijstaan. ‘Ook maken wij gebruik van speurhonden’, zo vertelde Marianne. In de uitzending werd aandacht gevraagd voor de vermissing van een driejarig hondje in de Haagse regio. Na de uitzending kwam het nieuws binnen dat ‘Saartje’ in goede gezondheid is aangetroffen.

12 gedachten over “Hond vermist… wat moet je doen? Ga naar dogsearch.nl!

Voeg uw reactie toe

 1. Deze organisatie is hartstikke corrupt en gebruikt merendeel van de donaties voor privé gebruik. Hier zijn ook bewijsen van!
  Zijn totaal niet transparant waar alle donaties heen gaan
  Erg triest geld verdienen over de rug van arme vermiste hondjes

  Like

 2. Ik doneer nooit meer. Geld word voor persoonlijke zaken gebruikt en niet vd honden. Heb alles gezien wat daar gebeurde.u bent allen gewaarschuwd.

  Like

 3. DOGSEARCH: de donaties tbv van de honden zijn voor eigen gebruik gebruikt, ik heb de uitdraai gezien van de inkomsten uit donaties voor de honden en de uitgaves / opnames .. het gebruik van verschillende bankrekeningen op diverse namen, het liegt er niet om !!

  Mijn advies aan iedereen DONEER NIET aan Dogsearch Nederland

  Like

 4. En gaat maar door….wanneer gaan mensen wakker worden en eens om rekening overzicht vragen over wat er gedoneerd word en waar dat aan uitgeven word….niet zo heel moeilijk om. 1 keer in 3 of zes maanden openbaar inzicht te geven

  Like

 5. Beter eerst even inlezen voordat je een honden zoekteam gaat promoten dat al het geld in eigen zak steekt, en vooral de vermiste hond niet op de eerste plaats heeft staan😡🤮 en dan ook nog om donaties gaan vragen🙄

  Like

 6. Ook ik was er ooit vrijwilliger. Het geld wat door de eigenaren werd gedoneerd op iedere keer een ander rekening komt niet terecht waar het terecht zou moeten komen. Het wordt niet gebruikt voor aanschaf van spullen etc. Hoesjes , plakband, voer betaalden we uit eigen zak. Geen tegemoetkoming voor gemaakte kosten. Als je er eens om vroeg werd er een tikkie aktie onder de vrijwillers gehouden. Niet doneren dus niet intrappen.

  Like

 7. Doneer nooit aub.
  Gedoneerde geld wordt voor persoonlijke doelen gebruikt.
  Duizende euros zijn opgemaakt door beheer. Persoonlijke bankrekeningen van beheerders en zelfs kinderen worden gebruikt voor de donaties en ontelbare tikkies.
  Het is gewoon één grote zwendelpartij waarvan het beheer alleen maar euro tekens zien.
  Zelfs het huidige beheer werkt aan deze praktijken mee en lachen alles weg.
  Gewoon schandalig hoe baasjes die met hun goedheid in de maling genomen worden.
  Dus nooit maar dan ook echt nooit doneren.

  Like

 8. Geen geld doneren aan deze organisatie mensen! Hebben heel veel geld privé gebruikt en daar wordt tot de dag van vandaag door de organisatie geen verantwoordelijkheid voor genomen.

  Like

 9. Dogsearch is één grote criminele organisatie waar alle donatiegelden achterover worden gedrukt! Onvoorstelbaar deze reclame.

  Like

 10. Ik had dit zoekteam heel hoog zitten en ik ben er zelfs ook vrijwilliger geweest maar ik kwam er achter dat dat het gedoneerde geld niet voor de honden bestemd wordt. ze moeten zelfs materiaal lenen van andere zoekteams terwijl er best veel geld gedoneerd wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: