De moord op ‘Rooie Jeanette’

Enkele jagers schrokken flink op zaterdagmorgen 10 mei 2003. In een sloot bij de Molenweg, tussen de Achterdijk en de zuidbaan van de A15 bij Vuren (gemeente Lingewaal) zagen ze het lichaam liggen van een vrouw.

Ze meldden hun lugubere vondst bij de politie. Het bleek om de 29-jarige Jeanette Derksen te gaan.  Rooie Jeanette’, zoals haar bijnaam luidde, bleek door verwurging om het leven te zijn gebracht.

Ze was ernstig verslaafd en zat al vanaf haar 16e in de prostitutie en vanaf haar 22ste in de straat-prostitutie. Uit onderzoek bleek dat Jeanette op vrijdag 9 mei 2003 nog ’s avonds laat werkte op de tippelzone aan de Oude  Veerweg in Arnhem. Ze had zich daar vóór aanvang van haar werk tussen 20.00-20.30 uur laten registreren.

Wie heeft deze moord op zijn geweten? Was het haar laatste klant of iemand anders? Heeft u tips die ervoor kunnen zorgen dat de moord op Jeanette Derksen wordt opgelost en de nabestaanden de rust geven die ze verdienen? Bel de politie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: