Waar is Ineke Fleurke?

Al meer dan twintig jaar wordt Ineke Fleurke vermist. De destijds 29-jarige vrouw woonde aan de Populierenlaan in Groningen en was verslaafd aan coke. Zij had een Iraanse vriend. Deze man dealde, ook vanuit de woning van Ineke.

Op woensdag 5 oktober 1994 hebben de ouders van Ineke haar voor het laatst gezien. Dat was in haar woning aan de Populierenlaan. Ineke leek te zijn mishandeld en was depressief.

Onderzoek

Ruim een week later, op vrijdag 14 oktober 1994, meldt een vriend bij de politie dat Ineke wordt vermist. Ongeveer een jaar later wordt aan de politie gemeld dat Ineke weer terecht is. Maar vijf jaar later, in november 2000 blijkt dat Ineke nog steeds vermist wordt. Overigens blijkt achteraf dat de melding dat Ineke weer terecht zou zijn, zeer bedenkelijk is geweest. Zo is nooit bekend geworden wie die melding heeft gedaan.

Ineke Fleurke

Ineke is ongeveer 1.70 meter lang en heeft schoenmaat 36,5. Op haar voorhoofd zit een klein litteken. Er zijn aanwijzingen dat Ineke Fleurke het slachtoffer van een misdrijf is geworden. Wat is er met Ineke gebeurd? Waar is zij?

Beloning

Er wordt een beloning uitgeloofd van 15000 euro voor de gouden tip. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: