Update: vermist meisje weer terecht

De politie in Lelystad is al de hele ochtend op zoek naar de 13-jarige Marley uit Lelystad. Het meisje is spoorloos vanaf het moment dat zij om negen uur op haar fiets vertrok vanaf de Tjalk.

De politie heeft zojuist een landelijk AMBER Alert verzonden in de hoop het meisje te vinden. Marley is een blank meisje ven 1.68 meter lang en draagt blond haar in een paardenstaart. Ze heeft een lange, blauwe jurk aan met bruine bloemen en een oranje rugtas. Ze vertrok op een zwarte damesfiets met een kratje voorop. 

In december 2019 is voor hetzelfde meisje ook een Amber Alert uitgegaan omdat ze vermist was. Zij was uit huis geplaatst en door haar vader toen meegenomen. De vader is daarna aangehouden. De politie kan niet zeggen of hij nu nog vastzit.

Omdat een Burgernetmelding tot nog toe geen succes heeft gehad, is er een AMBER Alert uitgegaan. Dat is een landelijk waarschuwingsbericht dat wordt uitgestuurd als de politie vreest voor het leven van een vermist of ontvoerd kind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: