Groot radio-interview met oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting

“Met het jarenlange gedoogbeleid van drugs, verkwanselde de overheid onze rechtstaat”

Martijn Mastenbroek en Martin Reitsma interviewden Klaas Wilting live op de lokale radiozender Den Haag FM. Het werd een spraakmakende uitzending.

Rellen, liquidaties en de bekendste ontvoeringszaak van de Nederlandse geschiedenis: tijdens de try-out van de theatershow Code Blauw in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar nam Klaas Wilting het publiek mee in zijn verhaal over de roerige jaren bij de Amsterdamse politie. Naast de spectaculaire beelden en interviews vertelt de oud politiefunctionaris het verhaal achter de nieuwskoppen en plaatst de drugscriminaliteit van vandaag in de context.

Journalisten en radiomakers Martin Reitsma en Martijn Mastenbroek hadden op Den Haag FM een uitvoerig vraaggesprek met de bekende voormalig politieman. Het werd een zeer boeiend gesprek met rake uitlatingen en een open kritische blik naar de huidige politieorganisatie en maatschappelijke problematiek. Ook ‘kasteelheer’ Ralf Meppelder was te gast en sprak grote bewondering uit over de theatershow van Klaas Wilting.

Beluister hieronder het interview op YouTube en Spotify.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: