Amber Alert voor Gino van der Straeten: politie vreest misdrijf

De politie heeft een Amber Alert verzonden voor de vermissing van een 9-jarige jongen uit Kerkrade.

Gino van der Straeten werd gisteravond voor het laatst gezien in een speeltuin. De politie zegt dat het kind in levensgevaar is en hield eerder op de dag al rekening met een misdrijf. Er wordt onder andere met een helikopter gezocht.

De jongen is woensdagavond tussen 19:30 en 20:30 uur voor het laatst gezien bij een speeltuin aan de Hertogenlaan en Zonstraat. De politie sloeg groot alarm omdat er geen enkele verklaring gevonden kan worden voor het verdwijnen van Gino.

Een getuige zegt rond 18.30 uur een volwassene en drie kinderen te hebben gezien. Mogelijk weten zij meer over de verblijfplaats van de jongen.

Ook zus Naomi ziet geen reden dat haar broertje zou weglopen. “Hij is nog nooit eerder weggelopen. Ik zie het niet als weglopen, want hij was aan het spelen met nog een paar jongetjes.”

“We maakten ons grote zorgen en hebben de hele buurt afgezocht”, zegt Naomi. Tot 04:00 uur ’s nachts hebben ze in de omgeving gezocht en Gino’s geroepen. Ook een bosgebied in de buurt werd doorzocht, maar zonder resultaat. “Toen bleek dat hij niet te vinden was, hebben we de politie gebeld.”

Gino is 1,30 meter en heeft een rode jas met zwarte mouwen van het merk Jordan, een lichte spijkerbroek en groene schoenen met witte zool aan. Verder draagt hij een rode pet van het merk Nike. Gino heeft waarschijnlijk een zwarte step met rode handvatten en daarop rode stickers bij zich.

Update:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: