COLD CASE: Waar is Rosa van der Palen?

Even kleding kopen in het centrum. Dat was wat de 15-jarige Rosa op dinsdagmiddag 9 juli 1996 wilde doen. Een getuige zag haar nog in de buurt van het Tempelplein in Sittard. Het is het laatste moment dat bekend is van het meisje.

Nu, 26 jaar later, moet Rosa een vrouw van 41 jaar zijn. Maar waar is ze? Wat is er met haar gebeurd? Bij haar verdwijning was Rosa tenger gebouwd, ongeveer 1.60 lang en droeg ze zwart haar. Ze heeft bruine ogen. Rosa woonde met haar broertjes en zus in een gezinsvervangend tehuis in Sittard. Ze heeft voorouders uit Nieuw-Guinea. Tips over Rosa mogen naar:  vermiste-personen.limburg@politie.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: