Nieuw bewijs zaak Natalee Holloway is forensisch materiaal

Het bewijs van de Amerikaanse journaliste Greta Van Susteren in de zaak Natalee Holloway, zou forensisch materiaal zijn. Dit wordt momenteel onderzocht in een laboratorium. Je kunt dan denken aan resten bloed, mogelijk menselijke resten of anderszins materiaal met wellicht DNA-sporen.

Dit hoeft (zeker bij een particulier of commercieel onderzoeksinstituut) geen weken te duren. Ik verwacht dan ook zeer spoedig meer informatie op het Twitter-account van Greta Van Susteren.

Ik ben trouwens ontzettend benieuwd hoe dit nieuwe bewijs is verkregen. Was Joran van der Sloot in het Peruaanse gevang loslippig tegenover een mol? Is er ditmaal wel iets gevonden op een locatie? En heeft hij nu eindelijk de waarheid gesproken? Mocht het bewijs daadwerkelijk gelinkt kunnen worden aan Natalee Holloway in combinatie met Joran van der Sloot. Dan kan hij na het uitzitten van zijn straf, in Amerika eveneens een flinke gevangenisstraf tegemoet zien. Kortom: dan komt hij nooit meer vrij.

Natalee Holloway verdween op 30 mei 2005 tijdens een vakantie op Aruba. Ze werd nooit teruggevonden. Het is nog steeds onduidelijk wat er met de achttienjarige vrouw is gebeurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: