SAR Nederland zoekt wederom naar Carolina en Dylan

Foto: archief / SAR Nederland

Het team van SAR Nederland heeft vandaag wederom gezocht naar de vermiste Carolina Wubben en Dylan van der Mars. “Vanmorgen waren we om 6.00 uur al aanwezig langs de kustlijn vanaf Hoek van Holland tot Scheveningen en gaan we tot vanavond door met het zoeken naar aanwijzingen”, zegt een woordvoerster.

“Morgen gaan we om 6.00 uur met quads, honden en lopers van Hoek van Holland tot Scheveningen”, laat ze weten. De 60-jarige Carolina wordt sinds 10 maart vermist. De vrouw werd voor het laatst gezien in Monster toen ze met haar fiets richting het strand ging. Haar fiets werd later in duingebied Solleveld gevonden. De 44-jarige Dylan werd 5 maart voor het laatst gezien in Den Haag en vertrok toen vermoedelijk richting het Zuiderstrand in Den Haag. Kijk voor meer informatie ook op sarnederland.nl.

Beluister ook het gesprek met SAR Nederland in Dossier Mastenbroek op Den Haag FM.

4 gedachten over “SAR Nederland zoekt wederom naar Carolina en Dylan

Voeg uw reactie toe

 1. Dylan gezien op een zondag in Maart.
  Op blote voeten liep hij.
  Winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum.
  Iedereen droeg nog een winterjas.
  Hij niet.
  Geen jas.
  Geruit overhemd.
  Hij shockeerde mij.
  Door met twee handen aan mijn linkeroor zijn naam te noemen.
  Vanuit onverwachts mijn rug.
  Hij moet mij dus ergens van herkend hebben.
  Heb ik hem ooit verpleegd ??
  Of was hij een afgestane eicel van mij ?
  En ben ik dus zijn biologische moeder ??
  Het moet toch op de beelden staan
  Van winkelcentrum Kerkelanden te Hilversum.
  Net voorbij het kruitvat.

  Like

  1. Beste Martijn, Dylan die mij benaderde op blote voeten in winkelcentrum Kerkelanden , leek mij bewust te willen verwarren. Hij had een conjackleurig leer jack aan eerst. Trok die heel snel uit Nadat hij bij mij met twee handen aan mijn oor zijn naam zei. Ging rechts voor mij staan , Deze keer dus zonder dat jack , en glimlachte van oor tot oor. Erna heb ik willen zien waar hij naar vertrok. Ook daarbij speelde hij dubbelspel. Hij trok witte hoge gympen aan heel snel. Reed een ah wagen weg , die hij eigenlijk zelf niet bij zich had. Deed alsof hij in een zilverkleurige stationwagen stapte, maar er reed een kleine blauwe auto weg , dat daar naast stond. Het leek dubbelspel ter verwarring.

   ( Zoals in dat oude Alzheimerspotje wat op tv vertoond werd paar jaar terug)

   Vriendelijke groet .

   Outlook voor Android downloaden ________________________________

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: