Haagse Politie onderzoekt moord op Shanty

Op vrijdagmiddag 25 februari werd in een woning aan de Van Maanenkade in Den Haag het lichaam van de 24-jarige Shanty aangetroffen.

Uit onderzoek is gebleken dat Shanty om het leven is gekomen door een misdrijf. Dezelfde middag is een 28-jarige man uit Rotterdam aangehouden deze zit nog steeds vast. Ook al is er een verdachte aangehouden wil het onderzoeksteam toch graag in kaart brengen wat er is gebeurd op donderdag 24 februari en de dagen voor het incident.

Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u ook contact opnemen met het Team Criminele Inichtingen (TCI) 06- 57876279. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: