Nog steeds geen spoor van ‘levensreiziger’ Dylan uit Den Haag

Niet alle vermissingen krijgen evenveel aandacht. Voor de plotselinge verdwijning van (op de foto’s goedlachse) Dylan van der Mars is ook niet veel mediabelangstelling. Treurig is dat eigenlijk.

Op de website van de politie staat het volgende: “De 44-jarige Dylan van der Mars is sinds zaterdag 5 maart 2022 vermist uit Den Haag. Hij is het laatst gezien in de omgeving van de Albardastraat in Den Haag. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van het Zuiderstrand in Den Haag. Hij verplaatst zich mogelijk op zijn blote voeten.”

Na enig speurwerk op internet kwam ik erachter dat het lopen op blote voeten wel een beetje bij Dylan hoort. Op een curriculum vitae lees ik namelijk dat hij erg bezig is met ‘bewustwording, wandelen en een innerlijke focus’. Hij beschrijft zichzelf als een humoristische avonturier. “I am here to live life to the fullest! Being vulnerable, being brave and most of all, just being me!”, zo schrijft hij in 2021 op zijn Facebookpagina.

Dat hij mogelijk is vertrokken naar het Zuiderstrand is natuurlijk geen goed teken. Aan de andere kant kan ‘levensreiziger’ Dylan natuurlijk ook bewust of onbewust een dwaalspoor hebben uitgezet en verblijft hij op een andere locatie. Misschien in het buitenland?

Hoe dan ook: geef je tips door via 0900-8844.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: