Vrouw overleden na geweldsincident in Den Haag

Een 24-jarige vrouw uit Den Haag is vrijdagmiddag 25 februari overleden na een geweldsincident. Agenten troffen de vrouw aan in een woning aan de Van Maanenkade, zij was toen al overleden. Er is dezelfde middag een 28-jarige man uit Rotterdam aangehouden. De politie gaat uit van een misdrijf in de relationele sfeer.

De verdachte meldde zich vrijdagmiddag op een politiebureau en vertelde dat zich in een woning aan de Van Maanenkade een overleden vrouw zou bevinden. Ter plaatse troffen de agenten het 24-jarige slachtoffer aan, zij bleek te zijn overleden aan verwondingen van een geweldsincident.

Op dit moment is een onderzoek gaande naar de aanleiding van het incident en de connectie tussen het slachtoffer en de verdachte. Forensische specialisten stellen sporen in en rondom de woning veilig. De verdachte zal worden voorgeleid aan een rechter-commissaris. 

Iets gezien of gehoord?

De recherche zoekt getuigen die vrijdagmiddag 25 februari iets gehoord of gezien hebben rondom de woning aan de Van Maanenkade. Ook komt de politie graag in contact met getuigen die iets weten over de aanleiding van dit dodelijke geweldsincident. Bel uw tips door via de opsporingstiplijn 0800-6070 of bel met Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: