Waar is Jane Vermelis uit Den Bosch?

De 38-jarige Jane Vermelis uit Den Bosch is sinds 20 februari vermist. Zij is die ochtend voor het laatst gezien in de Bethaniestraat van waaruit zij in onbekende richting vertrok. Sindsdien is er niets meer van haar vernomen. De politie spreekt van een ‘urgente vermissing’. De familie heeft onder meer SAR Nederland gevraagd om hulp.

De vrouw heeft blond haar, grijzen ogen en heeft een tenger postuur. Ze is zondagochtend vermoedelijk in haar zwart-witte broek de deur uitgegaan. Ze droeg een donkere donkere trui en lichte schoenen. Ze had een donker gekleurde tas bij zich. Ze had bovendien geen jas aan en verplaatst zich mogelijk te voet. Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Update

Een gedachte over “Waar is Jane Vermelis uit Den Bosch?

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: