KLM stelt intern onderzoek in naar lekken vluchtgegevens André Hazes en Jeroen Rietbergen

Op een zogenoemd ‘Juicekanaal’ zijn vandaag de vluchtgegevens van de veelbesproken Voice-bandleider Jeroen Rietbergen gelekt. Op de beelden is duidelijk zijn naam en het vluchtschema te zien. Eerder werden soortgelijke vluchtgegevens ook al gedeeld over zanger André Hazes.

Een woordvoerder van KLM laat aan journalist Martijn Mastenbroek weten dat ze een intern onderzoek zijn gestart. “We nemen dit beveiligingsincident dan ook zeer serieus en hebben intern maatregelen genomen om de zaak te onderzoeken en aan te pakken. Wij betreuren ten zeerste dat dit voorval heeft plaatsgevonden.”

Mastenbroek vroeg zich namelijk af hoe het staat met de veiligheid van andere passagiers. “Natuurlijk zijn die Jeroen en Dré twee hansworsten, maar gaan de vluchtgegevens van bijvoorbeeld John van den Heuvel straks ook rond?”, zo schreef hij op Twitter.

KLM laat verder weten: “Bij KLM Royal Dutch Airlines waarderen wij onze klanten en begrijpen we hoe belangrijk het is om hun persoonlijke gegevens te beschermen.”

Een woordvoerder van KLM laat via Twitter het volgende weten:


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: