15.000 euro voor gouden tip in zaak fatale mishandeling Mallorca

In de uitzending van Opsporing Verzocht van vanavond is opnieuw aandacht gevraagd voor de fatale mishandeling op Mallorca. Een team van rechercheurs werkt nog steeds volop aan de zaak en is onder andere op zoek naar een nog onbekende getuige van het geweld tegen Carlo Heuvelman. Het Openbaar Ministerie looft nu 15.000 euro voor de gouden tip uit.

Advertenties

In de vroege ochtend van 14 juli vonden er meerdere geweldplegingen plaats in El Arenal, een badplaats dichtbij Palma de Mallorca. Daarbij raakte de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen zo ernstig gewond dat hij een aantal dagen later in Spaans ziekenhuis overleed. Een groep Hilversummers wordt verdacht van betrokkenheid bij het geweld van die nacht.

Nieuwe oproep
“De vorige uitzending van Opsporing Verzocht heeft veel tips opgeleverd. Door deze reacties en het onderzoekswerk van de recherche hebben we wederom nieuwe oproepen. Zo wordt een foto getoond van een onbekende man die mogelijk de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman op Mallorca heeft gefilmd. De man staat op beeldmateriaal van andere getuigen. Ook wordt sinds vandaag een beloning van 15.000 euro uitgeloofd”, zo laat de politie weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: