Update: Vermist in Utrecht: waar is Joris Prins?

Advertenties

Update: In de Voorveldsepolder bij Utrecht is vanmorgen het lichaam gevonden van de 32-jarige Joris Prins. De man was sinds vrijdag vermist.


De 32-jarige Joris Prins wordt sinds vrijdag 29 oktober 2021 omstreeks het middaguur uur vermist in Utrecht. Hij is het laatst gezien in de Monseigneur van de Weteringstraat in de wijk Buiten Wittevrouwen in Utrecht.

Hij is vertrokken in onbekende richting, meldt de politie. Joris is te herkennen aan een bril met een zwarte rand en wat langer, blond, achterovergekamd haar en heeft een blond, vlassig baardje. De vermiste man draagt verder mogelijk een zwarte hoody merk Oakly, een blauwe spijkerbroek en witte sneakers. Hij heeft een grijs rugtasje bij zich. Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Advertenties

Radeloos
De familie van Joris is radeloos. “Lieve mensen. Mijn broer, Joris Prins, is sinds gisteren vermist. Hij woont in Utrecht waar hij voor het laatst is gezien. We missen hem verschrikkelijk en hopen dat iemand hem misschien heeft gezien. Neem alsjeblieft contact op met mij, of de politie als je hem herkent of andere informatie hebt die ons naar hem toe zou kunnen leiden. Joris, als je dit leest, kom alsjeblieft naar huis. We kunnen niet zonder je”, schrijft zijn broer.

Advertenties
Advertenties
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: