Autopsie: Gabby is vermoord, verloofde Brian nog steeds op de vlucht

Het lichaam dat onlangs werd gevonden in nationaal park Grand Teton in de Amerikaanse staat Wyoming is van de vermiste Gabrielle 22-jarige ‘Gabby’ Petito.

De eerste autopsie lijkt er inmiddels op te wijzen dat de vrouw door toedoen van een ander om het leven is gekomen, maar een officiële doodsoorzaak is nog niet vastgesteld. Haar verloofde Brian Laundrie is nog steeds spoorloos.

Ook op de Nederlandse televisie wordt de zaak besproken, onder andere bij Jinek.

Op 12 augustus werden Gabby Petito en haar verloofde Brian Laundrie nog hevig ruziënd en oververhit langs de kant van de weg gezet door de Amerikaanse politie. Gabby liet weten last te hebben van een dwangstoornis en vertelde dat zij en Brian ruzie hadden gehad. De twee werden uit elkaar gehaald om af te koelen maar mochten daarna verder reizen.

Gabby was sinds afgelopen juni met Brian bezig aan een rondreis door de VS. Omdat het haar ambitie was reisschrijver te worden, beschreef ze het verloop van de trip via sociale media. In oktober zouden ze hun reis van de oostkust naar het westen in de staat Oregon afronden.

Op 25 augustus gaf Petito voor het laatst een update over de reis. Enkele dagen later kwam Laundrie in zijn eentje met hun auto terug in zijn woonplaats in Florida. Ondanks aandringen van haar ouders weigerde hij te zeggen waar Petito was gebleven. Op 11 september gaven haar ouders haar als vermist op.

De Amerikaanse autoriteiten hebben ondertussen een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Brian. Hij wordt verdacht van het “onrechtmatig gebruiken” van haar creditcard, maar is officieel geen verdachte in verband met haar overlijden. Apart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: