Grote zoektocht in Grand Teton National Park naar Gabby: een plek waar veel meer mensen verdwijnen!

Gabby Petito.

Gabby Petito is een van de drie mensen die deze zomer vermist zijn geraakt in of nabij Grand Teton National Park. In het park wordt momenteel met man en macht gezocht naar de vermiste influencer.

Advertenties
Robert Lowery.

Het laatste spoor van Robert Lowery, een reiziger uit Texas, was een ping van zijn mobiel in Jackson op 23 augustus. De 46-jarige werd op 19 augustus nog op een bewakingsvideo gezien in een restaurant in het Jackson Hole Mountain Resort in Teton Village.

Advertenties
Cian McLaughlin.

In een derde geval werd Cian McLaughlin (27) voor het laatst gezien op 8 juni tijdens een wandeling in het park. Vier dagen later werd hij als vermist opgegeven.

In dit gebied wordt momenteel gezocht naar Gabby Petito.

De vermissing van de twee mannen is lang niet zo bekend als de zaak van Gabby. Op YouTube-video’s van de reizende infuencer Gabby Petito en haar vriend Brian Laundrie leek alles voortvarend en gezellige te verlopen. Maar op 12 augustus moest de politie Utah opeens tussenbeide komen. Na een nachtje alleen slapen mocht het koppel echter zijn weg voortzetten. De woede was bekoeld, zo leek het.

Beelden van het gesprek tussen Brian, Gabby, agenten en parkrangers.
Advertenties

Enkele weken later, op 1 september, keerde Laundrie weer naar huis in Florida. Zonder zijn vriendin. Hoewel ze tijdens de reis vaak met haar ouders had gebeld, ontbrak nu elk spoor van Petito. Enkele dagen na de terugkeer van Laundrie gaven haar ouders haar als vermist op. Verdacht Laundrie werd al meermaals ondervraagd over de verdwijning van zijn vriendin, maar weigerde altijd om mee te werken aan het onderzoek.

Brian Laundrie.
Advertenties

Hoewel zijn advocaat van Laundrie beweerde dat zijn cliënt zweeg „op zijn verzoek”, maakte de jongeman er zich alleen maar verdacht mee in de ogen van de speurders. En nu blijkt dat ook Laundrie zelf al vier dagen vermist is, zo melden de Amerikaanse media. De politie dacht dat hij bij zijn ouders verbleef, maar dat blijkt dus niet te kloppen. Vermoedelijk is hij op de vlucht geslagen.

Advertenties
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: