BIZAR: Toerist filmt toevallig Gabby Petito’s busje

Een rondreizende familie heeft toevallig beelden gemaakt van het busje waarmee de vermiste Gabby Petito en haar vriend het land doorkruiste. De videobeelden zijn gemaakt op 27 augustus. Na deze datum is er niets mee vernomen van Gabby.

Haar vriend Brian dook dagen later ineens op zonder haar. Onderstaande beelden worden inmiddels druk geanalyseerd op social media. Sommige digitale speurneuzen menen zelfs (links op beeld) iemand te zien graven in het open veld. Ook zouden de slippers van Gabby op de grond liggen. Daarnaast is er schade aan de wagen aanwezig, dat nog niet was te zien op de bekende bodycambeelden van de politie.

Advertenties
Advertenties

Op 1 september keerde Brian Laundrie zonder zijn vriendin, Gabby Petito, terug van een roadtrip. Hoewel ze tijdens de reis vaak met haar ouders had gebeld, was ze spoorloos verdwenen.

Enkele dagen na de terugkeer van Laundrie gaven haar ouders haar op als vermist. Laundrie werd al meermaals ondervraagd over de verdwijning van zijn vriendin, maar weigerde altijd om mee te werken aan het onderzoek. Nu is er ook van hem geen spoor meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: