Creep!

Voor fanatieke volgers van True Crime hoef ik de zaak Gabby Petito niet meer te introduceren. Ruim twee weken nadat de 22-jarige Gabrielle Petito tijdens een rondreis met een camper vermist was geraakt, lijkt ook haar partner Brian Laundrie (23) nu van de aardbodem verdwenen.

Volg ook twitter.com/mmastenbroek

Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink (1955 – 2020) koppelde de laatste jaren een toepasselijk muzieknummer aan een spraakmakende misdaadzaak. Ik moest in de zaak van Gabby Petito denken aan Creep van Radiohead (She’s running out the door).

Advertenties

Omdat ik nogal een (hardnekkige) liefhebber ben van covers, stel ik jullie graag voor aan Allie Sherlock. Een fantastische zangeres uit Ierland. Volg vooral haar YouTube-kanaal (4,83 mln. abonnees!) Uiteraard vertolkt ze ook ‘Creep’ fenomenaal.

Advertenties
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: